Tipărire

7 ani de SPERANȚĂ

Scris de Loredana Dumitrașcu on .

7aniV-ați întrebat vreodată ce ne-am face dacă nu am avea speranță? Dacă nu am visa, planifica și lupta pentru un viitor mai bun? Dacă nu am crede că acestei vieți imperfecte îi urmează una veșnică, luminoasă și fericită?

De șapte ani, SperanțaTV transformă speranțele oamenilor în certitudini. Fiind un răspuns la căutările multora, SperanțaTV lucrează acolo unde niciun alt misionar nu are acces. Acesta este, probabil, cel mai modern și neinvaziv mod de a vesti Evanghelia.

Programele postului SperanțaTV cuprind emisiuni realizate în studio și pe teren, în limbile română și maghiară, emisiuni interactive în direct, concursuri și muzică, dar și transmisiuni live din țară. Echipa Speranței a crescut și ea proporțional cu dezvoltarea grilei de programe. Fiecare producător, prezentator, regizor, editor, operator de imagine, sunet sau server își folosește cunoștințele teoretice, imaginația și pune suflet pentru ca mesajul Cerului să fie transmis prin imagini, cuvinte și muzică în cea mai accesibilă și plăcută formă către telespectatori. Cei șapte ani n-au fost lipsiți de încercări, fiecare membru al familiei Speranței învățând din greșeli și conștientizând că este doar un mesager, purtător de vești bune.

 

Scopul nostru: mii de vieţi schimbate

Răspunsul telespectatorilor este impresionant. Oamenii urmăresc SperanțaTV pentru seriozitatea abordării temelor, pentru optimismul mesajelor, pentru pacea pe care o aduce în această lume agitată și dezordonată. „Vă mulțumesc pentru emisiunile frumoase, dar mai ales pentru gândul bun care stă în spatele fiecărei zile de muncă. Pentru familia noastră, sunteți alternativa unui timp de relaxare. Mulţumim!” a scris doamna Cristina Petcu. Vă urmăresc pentru că sunteți o televiziune de suflet, pentru care mă rog și o sprijin cum pot. Sunteți o unealtă a lucrării lui Dumnezeu. Este extraordinar!” a mărturisit doamna Maria Panaite.

 

Vă invităm la Concertul aniversar „7 ani de Speranţă”!

Pe data de 5 aprilie, de la ora 19:00, SperanțaTV organizează un concert aniversar la care vor participa formații muzicale și soliști ale căror piese sunt difuzate pe post și îndrăgite de telespectatori.

„Este, de fapt, o dublă sărbătoare”, a declarat Cristina Ișvan, redactor-șef SperanțaTV și Radio Vocea Speranței. „SperanțaTV împlinește șapte ani, iar Radio Vocea Speranței împlinește de 3 x 7 ani, adică 21 de ani de emisie.”

Vor fi prezenți oameni pentru care emisiunile postului SperanțaTV sau cele transmise de Radio Vocea Speranței au însemnat punctul de plecare într-o nouă viață. Am invitat personalități ale vieții culturale din România, care vor vorbi despre rolul și locul celor două instituții creștine în peisajul mediatic românesc. Va fi cel mai complex eveniment organizat, filmat și transmis în direct de SperanțaTV, o încununare a celor șapte ani de experiență.

„Concertuleste darul pe care dorim să îl facem tuturor telespectatorilor noștri la acest moment aniversar”, a mai adăugat Cristina Ișvan. „Ceea ce dorim în primul rând este să le mulțumim celor care au fost alături de noi încă de la început, un început timid și cu puține emisiuni, și care au rămas telespectatori fideli. Le mulțumim pentru opiniile și sugestiile lor, care ne-au ajutat să ne îmbogățim programul pentru a răspunde tuturor nevoilor. Acum, la șapte ani, privim înapoi cu nostalgie, în viitor, cu optimism și trăim în prezent cu pasiune pentru viață, cu pasiune pentru ceea ce facem și cu dragoste pentru Dumnezeu, Cel care ne oferă toate acestea!”

Concertul aniversar va fi transmis în direct la SperanțaTV și Radio Vocea Speranței.

Loredana Dumitrașcu, director marketing la Centrul Media Adventist

Joomla SEF URLs by Artio