Tipărire

Un apel cu voce tare (primul Sabat)

 

„Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Isus.” (Apocalipsa 14:12)

Primul Sabat 

Eram foarte obosit, iar în sala de aşteptare a aeroportului era atât de răcoare şi de bine! Mă aflam de câteva săptămâni în Caraibe, unde venisem cu scopul de a face fotografii şi de a realiza un film despre numeroasele activităţi ale membrilor bisericii noastre de acolo.

Filmasem pastori şi laici care le vorbeau despre dragostea lui Dumnezeu tuturor celor cu care se întâlneau. Văzusem doctori care îi vindecau pe bolnavi, văzusem studenţi care învăţau ca să devină medici, predicatori sau profesori. Cunoscusem câţiva adevăraţi eroi care sacrificaseră mult ca să se poată închina Dumnezeului pe care Îl iubeau. Fotografiasem tineri care transmiteau informaţii despre cum poate fi învinsă boala. Ascultasem cântece şi predici inspiratoare şi asistasem la botezul celor convertiţi. Acum venise timpul să mă întorc acasă.

Am închis ochii şi am simţit cum se risipea presiunea programului aglomerat. Peste puţin timp, aveam să dorm acasă, în patul meu.

Deodată mi-am dat seama că nu se mai auzea în jurul meu nicio voce. Sala de aşteptare, care cu numai câteva secunde înainte forfotea de pasageri, copii, agenţi, rămăsese goală. Nu se mai auzeau decât motoarele avioanelor.

Am intrat în panică. Avionul meu! Avionul care trebuia să mă ducă acasă plecase fără mine! Am pierdut avionul! Am adormit şi am rămas în urmă!

În clipa aceea, am auzit la difuzoarele din sala de aşteptare o voce puternică. „Atenţie, vă rog! Atenţie, vă rog! Acesta este ultimul apel de îmbarcare pentru zborul 982 cu destinaţia Miami. Toţi pasagerii ar trebui să se afle deja la bordul avionului. Dacă aveţi bilet pentru zborul 982, prezentaţi-vă de urgenţă la poarta de îmbarcare. Acesta este ultimul apel.”

Cred că am stabilit un nou record la timpul de îmbarcare, atât de repede am fugit. Uşa avionului era pe punctul de a se închide în timp ce eu alergam spre ghişeu şi strigam: „Staţi! Trebuie să urc în avionul acela. Am bilet! Vedeţi? Vă rog, lăsaţi-mă să urc! Vreau să mă duc acasă!”

Voi auziţi un glas puternic care vă cheamă? Chiar acum, Cineva face un apel cu voce tare la toţi oamenii din lumea aceasta. Este glasul lui Dumnezeu, care se face auzit prin cei trei îngeri pe care i-a trimis cu două scopuri: (1) să ne atragă atenţia asupra unor pericole care vor apărea şi

(2) să ne spună ce trebuie să facem ca să mergem acasă împreună cu Isus.

Într-o ocazie, o voce puternică m-a trezit din somn şi m-a zorit să mă urc în avion de urgenţă. Dumnezeu face apel la noi cu voce tare, doar că nu ne cheamă să mergem la Miami, ci la cer! Să avem grijă să nu adormim şi să ascultăm glasul Lui! 

Împarte cu alţii

 

Dacă ai fi în locul lui Dumnezeu, ce le-ai spune locuitorilor acestui pământ ca să-i convingi să meargă în cer ca să fie cu tine? Notează aici mesajul şi trimite-l prin e-mail tuturor cunoscuţilor tăi!

Joomla SEF URLs by Artio